JEDNOSTAVAN RAD NA TERENU I PRAĆENJE OD BILO KUDA


 

Sustav se sastoji od:

– android aplikacije za editiranje, organizaciju sadržaja, rentanje i naplatu istih na terenu

i

– web i mob aplikacije za administraciju i online monitoring najma različitih sadržaja u određenom vremenskom razdoblju.


NAŠA PONUDA APLIKACIJA

TAKUIN RENT MANAGER

APLIKACIJA

EUR / 80 / mjesečno
 • 80 EUR
 • 1 sustav , 2 aplikacije
 • POS i PARK
 • izdavanje računa, organizacija rada
 • pohrana podataka u Oblak
 • održavanje

TAKUIN RENT MANAGER uključuje 2 aplikacije koje se instaliraju na mobitel/ tablet i omogućavaju izdavanje računa i organzaciju rada na terenu.

NADGLEDNIK

APLIKACIJA

EUR 65 / mjesečno
 • 65 EUR
 • praćenje poslovanja online

NADGLEDNIK omogućava praćenje izdanih računa, ponuda i prometa po lokacijama, djelatnicima i rekvizitima.

Jedan Nadglednik free je uključen po tvrtci/obrtu u paket TAKUIN RENT MANGER.

TAKUIN POS

APLIKACIJA

EUR 16 / mjesečno
 • 16 EUR
 • Godišnje korištenje app i jednokratno plaćanje = 100,00 EUR
 • 1 aplikacija - jedan uređaj
 • izdavanje računa u hodu
 • pohrana podataka u oblaku

TAKUIN POS aplikacija je fiskalna balagajna koja omogućava izdavanje   računa i fiksalizaciju istih. Svi podaci se pohranjuju u oblak i u slučaju gubitka uređaja brzo se prebacuju na drugi uređaj.


OSTALA PONUDA

PODEŠAVANJE SUSTAVA

USLUGA

EUR 40
 • 40 EUR
 • instalacija i podešavanje sustava za rad

Kako bi bez stresa startali posao moramo vam sve podesiti za rad. Podešavanja sustav možemo odraditi u našem uredu ili putem telefona. Podešavanje suatava za rad se naplaćuje po cjeniku 40 EUR. Dodatna telefonska podrška koja ne uključuje nastale greške i ispravke od izvođača već se tiče snalaženja u radu koja se odnosi na informatičku pismenost…  naplaćuje se 20 EUR za 15min telefonskog supporta, a podrška koja traje dulje od 30min naplaćuje se kao min 40 EUR. Od nas možete  dobiti i potpunu uslugu nabavke uređaja  uz dodatnu naplatu. Aplikacija za rad na terenu se instalira na mob ili tablet, a  računi se ispisuju na Bluetooth štampaču.  Nadglednik aplikacija se instalira na  dodatni uređaj po izboru s kojim želite pratiti promet i poslovanje na terenu. 

PRIJENOSNI ŠTAMPAČ

HARDWARE

EUR 120
 • 120 EUR
 • jamstvo 12 mj.
 • baterija: 1500mAh, 7.4V 11.1WH
 • dimenzije: 79*110*45mm

Bluetooth štampač kupujete jednokratno. Štampač se povezuje sa aplikacijom i omogućava vam ispis računa i ostalih izvještaja i naloga koje izdajete kroz aplikaciju TAKUIN POS i/ ili PARK. 

OSTALI HARDWARE

HARDWARE

EUR ?
 • tableti, mobiteli...

Preporučujemo i nabavljamo prema potrebi tablete, mobitele i ostalu opremu potrebnu za rad.

TELEFONSKA PODRŠKA

USLUGA

EUR 20, 40
 • za 30min - 60min telefonske podrške * 40 EUR
 • za 15min - 30 min telefonske podrške * 20 EUR
 • telefonska podrška u radu

*Za vas podešavamo sustav te vas educiramo kako koristiti aplikaciju, dostavljamo vam upute i prema intervencijama rješavamo sve probleme koje možete imati u radu sa TAKUIN aplikacijama i uređajima. Sve poteškoće u radu koje mogu nastati zbog promjene TAKUIN sustava, rada na sustavu koje mogu nastati zbog proizvođača dodatno se ne naplaćuju. Dodatna telefonska podrška koja ne uključuje nastale greške i ispravke od izvođača već se tiče snalaženje u radu koja se tiče informatičke pismenosti, osnovnih predzanja koja su potrebna za rad sa bilo kojim uređajem… prema utrošku vremena i našem cjeniku naplaćuje se 20 EUR za 15min do 30min telefonskog supporta, a podrška koja traje 30min -60min naplaćuje se 40 EUR. Savjetujemo vas i o nabavci opreme potpuno besplatno te istu po narudžbi naručujemo za vas.


TKO KORISTI TAKUIN RENT?ZAŠTO KORISTE TAKUIN RENT?

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

ORGANIZIRANOST NA TERENU

- jednostavno korištenje app, editiranje, rentanje
- organizirano vođenje i praćenje zauzeća sadržaja na terenu
- rfid čitač - brzo očitanje sadržaja koji imaju rfid tag
- izdavanje ponuda, izrada računa iz ponude
- brzo izdavanje i fiskaliziranje računa
- nije potrebno voditi evidenciju po papirima u koje turisti zaviruju, koji se zagube, smoče....
- smanjuje gužve, nervozu i stres u radu na terenu

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

SIGURNOST

- svi podaci se pohranjuju u oblaku i dostupni su online od bilo kuda i bilo kada prijavljujući se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom u web sučelje
- tehnički support - povezujemo se na vaš sustav, prema vašem upitu i po potrebi interveniramo, bez obzira gdje se nalazili vi i/ ili mi
- u slučaju gubitka uređaja na terenu poslovanje je sačuvano i vrlo lako se može prenijeti na drugi uređaj

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

MONITORING/NADGLEDANJE

- praćenje prometa od bilo kuda i bilo kada po lokacijama, uređajima, djelatnicima, sadržajima
- online stanje prometa po različitim kriterijima
- nije potrebno tražiti papire od djelatnika sa prometom već je sve ONLINE
- kontrola rada djelatnika, praćenje najma po lokacijama
- izvještaji koji omogućavaju brže i bolje planiranje lokacija, sadržaja i rada djelatnika
- promptno reagiranje - unapređenje prodaje sadržaja koji se slabije rentaju

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

POVJERENJE

- razvijeno sa poslovnim partnerima koji se godinama bave iznajmljivanjem raznih sadržaja
- od 2021 godine u primjeni na tržištu
- osim aplikacija nudimo i nabavku hardware kako bi olakšali pripremu i ponudili kompletno rješenje partnerima
- više od 25 g. bavimo se razvojem poslovnih i informacijskih sustava


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Android uređaj sa štampačem i mreža. Više o fiskalizaciji pogledajte i na TAKUIN POS.

Ne! Mi vam nudimo kompletno rješenje – sustav TAKUIN RENT MANAGER sadrži app PARk za organizaciju poslovanja i TAKUIN POS za izdavanje i fikaliziranje računa. Aplikacije su povezane i brzo se izdaju računi i šalju na fiskalizaciju u Poreznu upravu.Treba zadovoljiti preduvjete za fiskalizaciju (certifikat, podesiti sustav za fiskalizaciju i da osigurati stabilnu internet vezu). Pogledajte više informacija pod sljedećim pitanjem – kako fiskalizirati račune?

Obveznici fiskalizacije kako bi uspješno fiskalizirali račune moraju imati:

 • internet vezu koja je neophodna za komunikaciju između Porezne uprave i uređaja – aplikacije blagajne
 • digitalni certifikat FINA-e koji se u postupku fiskalizacije koristi za elektroničko potpisivanje. Svaki obveznik fiskalizacije certifikat mora zatražiti u FINA-i. (certifikat izdaje FINA, vrijedi 5g., naknada za 1 certifikat iznosi 300,00 kn – sve informacije možete dobiti na šalteru FINA-e ili pogledati na mrežnim stranicama FINA-e. Morate ispuniti formular, uplatiti traženi iznos, predati zahtjev i primit ćete od FINA-e sve informacije za aktivaciju)
 • android mobitel ili tablet ( podržano na svim Android uređajima izuzev na uređajima koji imaju serijski br. 0123456789ABCDEF)
 • prijenosni štampač sa rolom za ispis računa
 • aplikaciju – blagajnu TAKUIN POS koja omogućava izdavanje i fiskaliziranje računa
 
 

Da. Nudimo vam kompletno rješenje za rad. Prema vašim upitima i potrebama savjetujemo vas oko odgovarajuće opreme, nabavljamo istu za vas, podešavamo vam cijeli sustav – fiskalizacija, cjenike, odrađujemo kompletnu potrebnu administraciju, educiramo vas oko korištenja aplikacija i šaljemo vam na željenu adresu sve gotovo. Na vama je da samo upalite uređaje i prema našim uputama možete početi sa radom ma gdje bili.

Jedna aplikacija je za jedno prodajno mjesto – jedan uređaj. Može biti više korisnika jedne aplikacije – jednog uređaja. U jednoj app možete imati sadržaja koliko želite (npr. i Wibit park i ležaljke i suncobrane i plovila i bicikle i quadove …)

Po tvrtci/obrtu /udruzi uz instalirani sustav TAKUIN RENT MANGER dobijate gratis jednu app NADGLEDNIK koja se instalira na željeni uređaj kako bi mogli pratiti poslovanje od bilo kuda.

Kontaktirajte nas na e-mail. U e-mailu napišete ime tvrtke, koje sadržaje nudite, koliko prodajnih mjesta/lokacija imate i dobit ćete u najkraćem roku ponudu i sve daljnje informacije kako postati korisnik TAKUIN apps.

Najčešći problemi na tržištu su slabi internet, spori odaziv veze i računi se ne mogu fiskalizirati u trenutku izdavanja. Vi i dalje možete raditi ali imate signaliziranu informaciju da se računi nisu fiskalizirali.  Potrebno se spojiti na internet, pronaći gdje se možete spojiti na mrežu i pokrenuti postupak fiskalizacije računa koji nisu prošli. Važno je da se svi računi fiskaliziraju u zakonskom roku!

Također zbog slabe internet veze ne možete ni pregledavati promet online. Uređajima koji podržavaju SIM cards i HOMEBOX se rješavaju problemi sa internetom.

Možete prema naputcima koje dobijete od nas. Kontaktirajte nas.

Savjetujemo da nas kontaktirate što prije bez obzira kada vam treba sustav. Samo podešavanje sustava i instalacija je gotova u jednom danu (do sat vremena) ako su prethodno dostavljeni svi podaci. Šaljemo vam tablicu koju treba popuniti sa svim podacima za instalaciju.

Trebaju nam pristupni kodovi za povezivanje sa FINA kako bi se uspješno fiskalizirali računi (sms i e-mail koji ste dobili od FINA). Naziv tvrtke, prodajnog mjesta, OIB djelatnika koji će izdavati račune, cjenik….

Sustav se može podesiti i mjesec ili dva mjeseca prije no što počnete raditi. Time ne plaćate ništa više jer plaćate od trenutka kada krenete sa radom. Samo ćete biti organizirani i smanjiti stres i sebi i nama.

Zatražite upit. Kontaktirajte nas. Napišite ime tvrtke, što iznajmljujete, koliko prodajnih mjesta/lokacija imate, da li želite naručiti i opremu: tablet, mobitel, štampač…, kada planirate početi sa radom i primit ćete neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Nema nikakvih posebnih uvjeta. Aplikacija je besplatna, instalacija sustava i podešavanje svih postavki se plaća jednokratno, a održavanje se plaća mjesečno/aplikaciji onoliko mjeseci koliko koristite. Npr. Aplikacija se može podesiti u 4.mj., a počinjete raditi tek u 6mj. Plaćate održavanje od onog mjeseca ili za one mjesece kada radite i imate promet.

VAŽNO je napomenuti da se obračunava mjesec u kojem se radi, da li počeli sa datumom 1., 15. ili 29. plaćate uslugu za taj mjesec prema cjeniku.

NAŠI PARTNERI O NAMA

"TAKUIN RENT je najbolji provjereni sustav koji je neophodan za rad svim iznajmljivačima sadržaja u turizmu. Poslovanje kroz TAKUIN RENT je organizirano, jednostavno, profesionalno i pruža nužnu sigurnost i kontrolu koja je svakom poduzetniku prioritet."
MILIVOJ DABIĆ
Regionalni partner WIBIT-a
"TAKUIN RENT omogućava u svakom trenu od bilo kuda praćenje poslovanja lokacija, djelatnika, sadržaja koji se iznajmljuju u određenom vremenu. Zadovoljni smo da napokon imamo sustav koji prati našu dinamiku rada."
MISAEL UDOVIČIĆ
Regionalni partner WIBIT-a

.

Kako bi izbjegli stres poželjno je da se svi koji ćete početi sa radom javite čim prije kako bi osigurali potrebnu opremu i poslovni sustav koji će zadovoljiti sve potrebe nesmetanog rada.
Pravovremena priprema ništa ne košta - samo vas oslobađa stresa. Sustav koristite od onog trenutka kada započnete sa radom.

Planirajmo i dogovorimo sve na vrijeme.