MODERNA DESKTOP BLAGAJNA ZA


UGOSTITELJSTVO I TRGOVINUU PRIMJENI DILJEM HRVATSKE
6

godina na tržištu

+ 50

korisnika diljem Hrvatske

POSKOK blagajna

APLIKACIJA

EUR 360 / godišnje
 • 360 EUR iznosi godišnje održavanje
 • plaćanje je jednokratno
 • 1 blagajna - jedan uređaj
 • pohrana podataka u oblaku

POSKOK je fiskalna balagajna koja omogućava izdavanje  računa i fiksalizaciju istih. Svi podaci se pohranjuju u oblak i u slučaju problema sa računalom brzo se prebacuje poslovanje na drugi uređaj.

POSKOK blagajna

APLIKACIJA

EUR 50 / mjesečno
 • 360 EUR iznosi mjesečno održavanje
 • plaćanje prilikom instalacije
 • 1 blagajna - jedan uređaj
 • pohrana podataka u oblaku

POSKOK je fiskalna balagajna koja omogućava izdavanje  računa i fiksalizaciju istih. Svi podaci se pohranjuju u oblak i u slučaju problema sa računalom brzo se prebacuje poslovanje na drugi uređaj.

PODEŠAVANJE SUSTAVA

USLUGA

EUR 40
 • 40 EUR
 • instalacija i podešavanje sustava za rad

Kako bi bez stresa startali posao moramo vam sve podesiti za rad. Podešavanja sustav možemo odraditi u našem uredu ili kod vas uz dodatne troškove. Podešavanje sustava za rad se naplaćuje po cjeniku 40 EUR/sat. Dodatna telefonska podrška koja ne uključuje nastale greške i ispravke od izvođača već se tiče snalaženja u radu koja se odnosi na informatičku pismenost…  naplaćuje se 20 EUR za 15min telefonskog supporta, a podrška koja traje dulje od 30min naplaćuje se 40 EUR za support do sat vremena.

OSTALI HARDWARE

HARDWARE

EUR ?
 • tableti, mobiteli...

Preporučujemo i nabavljamo prema potrebi tablete, mobitele i ostalu opremu potrebnu za rad.

 

Sve istaknute cijene su krajnje prodajne. Nismo u sustavu PDV-a pa isti ne obračunavamo.
Cijene su izražene u EUR.
Nema dodatnih troškova niti ugovornih obveza. 

Uređaji su vaši, imate jamstvo, a app koristite onoliko mj. koliko vam treba.

 
TELEFONSKA PODRŠKA

USLUGA

EUR 20, 40
 • za 30min - 60min telefonske podrške * 40 EUR
 • za 15min - 30 min telefonske podrške * 20 EUR

*Za vas podešavamo sustav te vas educiramo kako koristiti blagajnu, dostavljamo vam upute i prema intervencijama rješavamo sve probleme koje možete imati u radu sa POSKOK blagajnom. Telefonska podrškka koja uključuje nastale ispravke od izvođača, nadogradnje sustava ne naplačuje se dodatno korisniku.

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

TOUCH FRIENDLY MODE

- moderna blagajna za brz i jednostavan touch screen rad

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

SIMPLE MOD

Idealano za manje objekte koji nemaju potrebu za evidentiranjem stolova, za samoposlužne objekte i sl.

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

RESTORAN MOD

Idealano za ug. objekte sa više stolova koji imaju potrebu za grafičkim prikazom i evidencijom stolova.

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

LINUX OPERATIVNI SUSTAV - DALJINSKA ADMINISTRACIJA - SIGURNOST

Bez dodatnih troškova operativnog sustava. Nema opasnosti od virusa. Jednostavna daljinska administracija.

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

BACKUP PODATAKA - DNEVNO ARHIVIRANJE

Automatsko dnevno arhiviranje podataka. U slučaju havarije podaci su sačuvani.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Uređaj/ kompjuter, štampač i mreža.

Poskok je fiskalna blagajna koja se instalira na računalo. Prethodno se instalira Linux operativni sustav.

Obveznici fiskalizacije kako bi uspješno fiskalizirali račune moraju imati:

 • internet vezu koja je neophodna za komunikaciju između Porezne uprave i uređaja – aplikacije blagajne
 • digitalni certifikat FINA-e koji se u postupku fiskalizacije koristi za elektroničko potpisivanje. Svaki obveznik fiskalizacije certifikat mora zatražiti u FINA-i. – sve informacije možete dobiti na šalteru FINA-e ili pogledati na mrežnim stranicama FINA-e. Morate ispuniti formular, uplatiti traženi iznos, predati zahtjev i primit ćete od FINA-e sve informacije za aktivaciju)
 • hardware / računalo
 • štampač sa rolom za ispis računa
 • softver – blagajnu POSKOK koja omogućava izdavanje i fiskaliziranje računa te vođenje cjelokupnog poslovanja

Da. Nudimo vam kompletno rješenje za rad. Prema vašim upitima i potrebama savjetujemo vas oko odgovarajuće opreme, nabavljamo istu za vas, podešavamo vam cijeli sustav – fiskalizacija, cjenike, odrađujemo kompletnu potrebnu administraciju, educiramo vas oko korištenja aplikacija i šaljemo vam na željenu adresu sve gotovo. Na vama je da samo upalite uređaje i prema našim uputama možete početi sa radom ma gdje bili.

Jedan software blagajna je za jedno prodajno mjesto – jedan uređaj. Može biti više korisnika jedne blagajne – jednog uređaja.

Kontaktirajte nas na e-mail. U e-mailu napišete ime tvrtke, koje sadržaje nudite, koliko prodajnih mjesta/lokacija imate i dobit ćete u najkraćem roku ponudu i sve daljnje informacije kako postati korisnik TAKUIN apps.

 

Najčešći problemi na tržištu su slabi internet, spori odaziv veze i računi se ne mogu fiskalizirati u trenutku izdavanja. Vi i dalje možete raditi ali imate signaliziranu informaciju da se računi nisu fiskalizirali.  Potrebno se spojiti na internet, pronaći gdje se možete spojiti na mrežu i pokrenuti postupak fiskalizacije računa koji nisu prošli. Važno je da se svi računi fiskaliziraju u zakonskom roku!

Također zbog slabe internet veze ne možete ni pregledavati promet online. Uređajima koji podržavaju SIM cards i HOMEBOX se rješavaju problemi sa internetom.

Možete prema naputcima koje dobijete od nas. Kontaktirajte nas.

Savjetujemo da nas kontaktirate što prije bez obzira kada vam treba sustav. Samo podešavanje sustava i instalacija je gotova u jednom danu (do sat vremena) ako su prethodno dostavljeni svi podaci. Šaljemo vam tablicu koju treba popuniti sa svim podacima za instalaciju.

Trebaju nam pristupni kodovi za povezivanje sa FINA kako bi se uspješno fiskalizirali računi (sms i e-mail koji ste dobili od FINA). Naziv tvrtke, prodajnog mjesta, OIB djelatnika koji će izdavati račune, cjenik….

Sustav se može podesiti i mjesec ili dva mjeseca prije no što počnete raditi. Time ne plaćate ništa više jer plaćate od trenutka kada krenete sa radom. Samo ćete biti organizirani i smanjiti stres i sebi i nama.

Nema nikakvih posebnih uvjeta niti obveznih rokova. Aplikacija je besplatna, instalacija sustava i podešavanje svih postavki se plaća jednokratno, a održavanje se plaća ovisno o izboru mjesečno 50 EUR/mj. ili 360 EUR / godišnje.