BRZO, JEDNOSTAVNO I SIGURNO


IZDAVANJE RAČUNA U HODUBEZ KABLOVA, SA MOBITELA / TABLETA


TKO KORISTI TAKUIN POS?

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

ORGANIZIRANOST NA TERENU

- jednostavno korištenje app, editiranje, rentanje
- organizirano vođenje i praćenje zauzeća sadržaja na terenu
- rfid čitač - brzo očitanje sadržaja koji imaju rfid tag
- izdavanje ponuda, izrada računa iz ponude
- brzo izdavanje i fiskaliziranje računa
- izdavanje R1, R2 računa u
- nije potrebno voditi evidenciju po papirima u koje turisti zaviruju, koji se zagube, smoče....
- smanjuje gužve, nervozu i stres u radu na terenu

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

SIGURNOST

- svi podaci se pohranjuju u oblaku i dostupni su online od bilo kuda i bilo kada prijavljujući se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom u web sučelje
- tehnički support - povezujemo se na vaš sustav, prema vašem upitu i po potrebi interveniramo, bez obzira gdje se nalazili vi i/ ili mi
- u slučaju gubitka uređaja na terenu poslovanje je sačuvano i vrlo lako se može prenijeti na drugi uređaj
- u slučaju da ostanete bez internet veze - pojavit će se ikona koja vas upozorava da računi nisu fiskalizirani te spajanjem na internet automatski će se poslati u poreznu upravu

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

MONITORING

- praćenje prometa od bilo kuda i bilo kada po lokacijama, uređajima, djelatnicima, sadržajima
- online stanje prometa po različitim kriterijima
- nije potrebno tražiti papire od djelatnika sa prometom već je sve ONLINE
- kontrola rada djelatnika, praćenje najma po lokacijama
- izvještaji koji omogućavaju brže i bolje planiranje lokacija, sadržaja i rada djelatnika
- promptno reagiranje - unapređenje prodaje sadržaja koji se slabije rentaju

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

POVJERENJE

- razvijeno sa poslovnim partnerima koji se godinama bave iznajmljivanjem raznih sadržaja
- tri godine u primjeni na tržištu
- osim aplikacija nudimo i nabavku hardware kako bi olakšali pripremu i ponudili kompletno rješenje partnerima
- više od 25 g. bavimo se razvojem poslovnih i informacijskih sustava


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Android uređaj sa štampačem i mreža. Više o fiskalizaciji pogledajte i na TAKUIN POS.

Ne! Mi vam nudimo kompletno rješenje – sustav TAKUIN RENT I TAKUIN POS fiskalizaciju. Aplikacije su povezane i brzo se izdaju računi i šalju na fiskalizaciju u Poreznu upravu.Treba zadovoljiti preduvjete za fiskalizaciju (certifikat, podesiti sustav za fiskalizaciju i da imate odgovarajuću internet vezu). Pogledajte više informacija pod sljedećim pitanjem – kako fiskalizirati račune?

Obveznici fiskalizacije kako bi uspješno fiskalizirali račune moraju imati:

  • internet vezu koja je neophodna za komunikaciju između Porezne uprave i uređaja – aplikacije blagajne
  • digitalni certifikat FINA-e koji se u postupku fiskalizacije koristi za elektroničko potpisivanje. Svaki obveznik fiskalizacije certifikat mora zatražiti u FINA-i. (certifikat izdaje FINA, vrijedi 5g., naknada za 1 certifikat iznosi 300,00 kn – sve informacije možete dobiti na šalteru FINA-e ili pogledati na mrežnim stranicama FINA-e. Morate ispuniti formular, uplatiti traženi iznos, predati zahtjev i primit ćete od FINA-e sve informacije za aktivaciju)
  • android mobitel ili tablet ( podržano na svim Android uređajima izuzev na uređajima koji imaju serijski br. 0123456789ABCDEF)
  • prijenosni štampač sa rolom za ispis računa
  • aplikaciju – blagajnu TAKUIN POS koja omogućava izdavanje i fiskaliziranje računa
 
 

Da. Nudimo vam kompletno rješenje za rad. Prema vašim upitima i potrebama savjetujemo vas oko odgovarajuće opreme, nabavljamo istu za vas, podešavamo vam cijeli sustav – fiskalizacija, cjenike, odrađujemo kompletnu potrebnu administraciju, educiramo vas oko korištenja aplikacija i šaljemo vam na željenu adresu sve gotovo. Na vama je da samo upalite uređaje i prema našim uputama možete početi sa radom ma gdje bili.

Jedna aplikacija je za jedno prodajno mjesto – jedan uređaj. Može biti više korisnika jedne aplikacije – jednog uređaja. U jednoj app možete imati sadržaja koliko želite (npr. i Wibit park i ležaljke i suncobrane i plovila i bicikle i quadove …)

Kontaktirajte nas na e-mail. U e-mailu napišete ime tvrtke, koje sadržaje nudite, koliko prodajnih mjesta/lokacija imate i dobit ćete u najkraćem roku ponudu i sve daljnje informacije kako postati korisnik TAKUIN apps.

 

Najčešći problemi na tržištu su slabi internet, spori odaziv veze i računi se ne mogu fiskalizirati u trenutku izdavanja. Vi i dalje možete raditi ali imate signaliziranu informaciju da se računi nisu fiskalizirali.  Potrebno se spojiti na internet, pronaći gdje se možete spojiti na mrežu i pokrenuti postupak fiskalizacije računa koji nisu prošli. Važno je da se svi računi fiskaliziraju u zakonskom roku!

Također zbog slabe internet veze ne možete ni pregledavati promet online. Uređajima koji podržavaju SIM cards i HOMEBOX se rješavaju problemi sa internetom.

Možete prema naputcima koje dobijete od nas. Kontaktirajte nas.

Savjetujemo da nas kontaktirate što prije bez obzira kada vam treba sustav. Samo podešavanje sustava i instalacija je gotova u jednom danu (do sat vremena) ako su prethodno dostavljeni svi podaci. Šaljemo vam tablicu koju treba popuniti sa svim podacima za instalaciju.

Trebaju nam pristupni kodovi za povezivanje sa FINA kako bi se uspješno fiskalizirali računi (sms i e-mail koji ste dobili od FINA). Naziv tvrtke, prodajnog mjesta, OIB djelatnika koji će izdavati račune, cjenik….

Sustav se može podesiti i mjesec ili dva mjeseca prije no što počnete raditi. Time ne plaćate ništa više jer plaćate od trenutka kada krenete sa radom. Samo ćete biti organizirani i smanjiti stres i sebi i nama.

Zatražite upit. Kontaktirajte nas. Napišite ime tvrtke, što iznajmljujete, koliko prodajnih mjesta/lokacija imate, da li želite naručiti i opremu: tablet, mobitel, štampač…, kada planirate početi sa radom i primit ćete neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Nema nikakvih posebnih uvjeta. Aplikacija je besplatna, instalacija sustava i podešavanje svih postavki se plaća jednokratno, a održavanje se plaća mjesečno/aplikaciji onoliko mjeseci koliko koristite.

NAŠI PARTNERI O NAMA

"TAKUIN RENT je najbolji provjereni sustav koji je neophodan za rad svim iznajmljivačima sadržaja u turizmu. Poslovanje kroz TAKUIN RENT je organizirano, jednostavno, profesionalno i pruža nužnu sigurnost i kontrolu koja je svakom poduzetniku prioritet."
MILIVOJ DABIĆ
Regionalni partner WIBIT-a
"TAKUIN RENT omogućava u svakom trenu od bilo kuda praćenje poslovanja lokacija, djelatnika, sadržaja koji se iznajmljuju u određenom vremenu. Zadovoljni smo da napokon imamo sustav koji prati našu dinamiku rada."
MISAEL UDOVIČIĆ
Regionalni partner WIBIT-a

Neki iznajmljivači zabavnih i sportskih sadržaja rade cijelu godinu.

Brojni se zimi pripremaju za sljedeću glavnu sezonu koja počinje već i 01.05.2020.
Kako bi izbjegli ogroman stres poželjno je do 01.04. osigurati potrebnu opremu i poslovni sustav koji će zadovoljiti sve potrebe.
Pravovremena priprema vas ništa ne košta - samo vas oslobađa stresa. Sustav plaćate od onog trenutka kada započnete sa radom.

Planirajmo i dogovorimo na vrijeme.

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

SAZNAJTE VIŠE O NAMA