BRZO, JEDNOSTAVNO I SIGURNO


IZDAVANJE RAČUNA U HODUBEZ KABLOVA, SA MOBITELA / TABLETA

TAKUIN POS

APLIKACIJA

EUR 16 / mjesečno
 • 16 EUR iznosi mjesečno održavanje
 • Godišnje korištenje app i jednokratno plaćanje = 100,00 EUR
 • 1 aplikacija - jedan uređaj
 • izdavanje računa u hodu
 • pohrana podataka u oblaku

TAKUIN POS aplikacija je fiskalna balagajna koja omogućava izdavanje   računa i fiksalizaciju istih. Svi podaci se pohranjuju u oblak i u slučaju gubitka uređaja brzo se prebacuju na drugi uređaj.

TAKUIN POS

APLIKACIJA

EUR 100 / godišnje
 • 100 EUR iznosi godišnje održavanje
 • Godišnje korištenje app i jednokratno plaćanje = 100,00 EUR
 • 1 aplikacija - jedan uređaj
 • izdavanje računa u hodu
 • pohrana podataka u oblaku

TAKUIN POS aplikacija je fiskalna balagajna koja omogućava izdavanje   računa i fiksalizaciju istih. Svi podaci se pohranjuju u oblak i u slučaju gubitka uređaja brzo se prebacuju na drugi uređaj.

NADGLEDNIK

APLIKACIJA

EUR 65 / mjesečno
 • 65 EUR
 • praćenje poslovanja online

NADGLEDNIK omogućava praćenje sa udaljenosti – izdanih računa, ponuda i prometa po lokacijama, djelatnicima i rekvizitima

PODEŠAVANJE SUSTAVA

USLUGA

EUR 40
 • 40 EUR
 • instalacija i podešavanje sustava za rad

Kako bi bez stresa startali posao moramo vam sve podesiti za rad. Podešavanja sustav možemo odraditi u našem uredu ili putem telefona. Podešavanje suatava za rad se naplaćuje po cjeniku 40 EUR. Dodatna telefonska podrška koja ne uključuje nastale greške i ispravke od izvođača već se tiče snalaženja u radu koja se odnosi na informatičku pismenost…  naplaćuje se 20 EUR za 15min telefonskog supporta, a podrška koja traje dulje od 30min naplaćuje se kao min 40 EUR. Od nas možete  dobiti i potpunu uslugu nabavke uređaja  uz dodatnu naplatu. Aplikacija za rad na terenu se instalira na mob ili tablet, a  računi se ispisuju na Bluetooth štampaču.  Nadglednik aplikacija se instalira na  dodatni uređaj po izboru s kojim želite pratiti promet i poslovanje na terenu. 

PRIJENOSNI ŠTAMAPČ

HARDWARE

EUR 120
 • 120 EUR
 • jamstvo 12 mj.
 • baterija: 1500mAh, 7.4V 11.1WH
 • dimenzije: 79*110*45mm

Bluetooth štampač kupujete jednokratno. Štampač se povezuje sa aplikacijom i omogućava vam ispis računa i ostalih izvještaja i naloga koje izdajete kroz aplikaciju TAKUIN POS i/ ili PARK. 

OSTALI HARDWARE

HARDWARE

EUR ?
 • tableti, mobiteli...

Preporučujemo i nabavljamo prema potrebi tablete, mobitele i ostalu opremu potrebnu za rad.

 

Sve istaknute cijene su krajnje prodajne. Nismo u sustavu PDV-a pa isti ne obračunavamo.
Cijene su izražene u EUR.
Nema dodatnih troškova niti ugovornih obveza. 

Uređaji su vaši, imate jamstvo, a app koristite onoliko mj. koliko vam treba.

 
TELEFONSKA PODRŠKA

USLUGA

EUR 20, 40
 • za 30min - 60min telefonske podrške * 40 EUR
 • za 15min - 30 min telefonske podrške * 20 EUR

*Za vas podešavamo sustav te vas educiramo kako koristiti aplikaciju, dostavljamo vam upute i prema intervencijama rješavamo sve probleme koje možete imati u radu sa TAKUIN aplikacijama i uređajima. Sve poteškoće u radu koje mogu nastati zbog promjene TAKUIN sustava, rada na sustavu koje mogu nastati zbog proizvođača dodatno se NE naplaćuju. Dodatna telefonska podrška koja ne uključuje nastale greške i ispravke od izvođača već se tiče snalaženje u radu koja se tiče informatičke pismenosti, osnovnih predzanja koja su potrebna za rad sa bilo kojim uređajem… prema utrošku vremena i našem cjeniku naplaćuje se 20 EUR za 15min do 30min telefonskog supporta, a podrška koja traje 30min -60min naplaćuje se 40 EUR. Sve naše klijente savjetujemo potpuno besplatno o nabavci opreme te istu po narudžbi naručujemo za vas.

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

JEDNOSTAVNOST

- jednostavno korištenje app, editiranje
- brzo izdavanje i fiskaliziranje računa
- izdavanje R1, R2 računa
- potreban vam je samo Android uređaj i bluetooth štampač

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

SIGURNOST

- svi podaci se pohranjuju u oblaku i dostupni su online od bilo kuda i bilo kada prijavljujući se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom u web sučelje
- tehnički support - povezujemo se na vaš sustav, prema vašem upitu i po potrebi interveniramo, bez obzira gdje se nalazili vi i/ ili mi
- u slučaju gubitka uređaja na terenu poslovanje je sačuvano u Cloud i vrlo lako se može prenijeti na drugi uređaj
- u slučaju da ostanete bez internet veze - pojavit će se ikona koja vas upozorava da računi nisu fiskalizirani te spajanjem na internet automatski će se poslati i fiskalizirati

Page Frontpage POSKOK1 kvacica

POVJERENJE

- razvijeno sa poslovnim partnerima koji se godinama bave prodajom na terenu i iznajmljivanjem raznih sadržaja
- od uvođenja fiskalizacije na tržište RH je u primjeni na tržištu
- osim aplikacija nudimo i nabavku hardware kako bi olakšali pripremu i ponudili kompletno rješenje partnerima
- više od 25 g. bavimo se razvojem poslovnih i informacijskih sustava


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Android uređaj sa štampačem i mreža. Više o fiskalizaciji pogledajte i na TAKUIN POS.

Ne! Mi vam nudimo kompletno rješenje – sustav TAKUIN RENT I TAKUIN POS fiskalizaciju. Aplikacije su povezane i brzo se izdaju računi i šalju na fiskalizaciju u Poreznu upravu.Treba zadovoljiti preduvjete za fiskalizaciju (certifikat, podesiti sustav za fiskalizaciju i da imate odgovarajuću internet vezu). Pogledajte više informacija pod sljedećim pitanjem – kako fiskalizirati račune?

Obveznici fiskalizacije kako bi uspješno fiskalizirali račune moraju imati:

 • internet vezu koja je neophodna za komunikaciju između Porezne uprave i uređaja – aplikacije blagajne
 • digitalni certifikat FINA-e koji se u postupku fiskalizacije koristi za elektroničko potpisivanje. Svaki obveznik fiskalizacije certifikat mora zatražiti u FINA-i. (certifikat izdaje FINA, vrijedi 5g., naknada za 1 certifikat iznosi 300,00 kn – sve informacije možete dobiti na šalteru FINA-e ili pogledati na mrežnim stranicama FINA-e. Morate ispuniti formular, uplatiti traženi iznos, predati zahtjev i primit ćete od FINA-e sve informacije za aktivaciju)
 • android mobitel ili tablet ( podržano na svim Android uređajima izuzev na uređajima koji imaju serijski br. 0123456789ABCDEF)
 • prijenosni štampač sa rolom za ispis računa
 • aplikaciju – blagajnu TAKUIN POS koja omogućava izdavanje i fiskaliziranje računa
 
 

Da. Nudimo vam kompletno rješenje za rad. Prema vašim upitima i potrebama savjetujemo vas oko odgovarajuće opreme, nabavljamo istu za vas, podešavamo vam cijeli sustav – fiskalizacija, cjenike, odrađujemo kompletnu potrebnu administraciju, educiramo vas oko korištenja aplikacija i šaljemo vam na željenu adresu sve gotovo. Na vama je da samo upalite uređaje i prema našim uputama možete početi sa radom ma gdje bili.

Jedna aplikacija je za jedno prodajno mjesto – jedan uređaj. Može biti više korisnika jedne aplikacije – jednog uređaja. U jednoj app možete imati sadržaja koliko želite (npr. i Wibit park i ležaljke i suncobrane i plovila i bicikle i quadove …)

Kontaktirajte nas na e-mail. U e-mailu napišete ime tvrtke, koje sadržaje nudite, koliko prodajnih mjesta/lokacija imate i dobit ćete u najkraćem roku ponudu i sve daljnje informacije kako postati korisnik TAKUIN apps.

 

Najčešći problemi na tržištu su slabi internet, spori odaziv veze i računi se ne mogu fiskalizirati u trenutku izdavanja. Vi i dalje možete raditi ali imate signaliziranu informaciju da se računi nisu fiskalizirali.  Potrebno se spojiti na internet, pronaći gdje se možete spojiti na mrežu i pokrenuti postupak fiskalizacije računa koji nisu prošli. Važno je da se svi računi fiskaliziraju u zakonskom roku!

Također zbog slabe internet veze ne možete ni pregledavati promet online. Uređajima koji podržavaju SIM cards i HOMEBOX se rješavaju problemi sa internetom.

Možete prema naputcima koje dobijete od nas. Kontaktirajte nas.

Savjetujemo da nas kontaktirate što prije bez obzira kada vam treba sustav. Samo podešavanje sustava i instalacija je gotova u jednom danu (do sat vremena) ako su prethodno dostavljeni svi podaci. Šaljemo vam tablicu koju treba popuniti sa svim podacima za instalaciju.

Trebaju nam pristupni kodovi za povezivanje sa FINA kako bi se uspješno fiskalizirali računi (sms i e-mail koji ste dobili od FINA). Naziv tvrtke, prodajnog mjesta, OIB djelatnika koji će izdavati račune, cjenik….

Sustav se može podesiti i mjesec ili dva mjeseca prije no što počnete raditi. Time ne plaćate ništa više jer plaćate od trenutka kada krenete sa radom. Samo ćete biti organizirani i smanjiti stres i sebi i nama.

Zatražite upit. Kontaktirajte nas. Napišite ime tvrtke, što iznajmljujete, koliko prodajnih mjesta/lokacija imate, da li želite naručiti i opremu: tablet, mobitel, štampač…, kada planirate početi sa radom i primit ćete neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Nema nikakvih posebnih uvjeta. Aplikacija je besplatna, instalacija sustava i podešavanje svih postavki se plaća jednokratno, a održavanje se plaća mjesečno/aplikaciji onoliko mjeseci koliko koristite.