COVID19 AKCIJA

KORISTI SUSTAV TAKUIN RENT MANAGER GRATIS

Obzirom na tešku situaciju koja nas je sve pogodila sa Covid19 svim tvrtkama/obrtima koji se bave iznajmljivanjem sadržaja u određenom vremenskom razdoblju kao što su iznajmljivači bicikala, ležaljki, suncobrana, supova, kajaka, sandolina, sadržaja u zabavnom parku, skutera, surfa, glisera... nudimo sustav za organizirano vođenje sadržaja na korištenje GRATIS. Ako radite i imate prometa plaćate održavanje za taj mjesec, a ako radite i nemate prometa ne plaćate za taj mjesec.

PRAVILA

Bez stresa započnite organizirano svoje poslovanje, vodite više sadržaja, lokacije, pratite rad sa udaljenosti, osigurajte da se svi podaci pohrane u Oblak, iskoristite opciju da brzo i jednostavno klonirate podatke na druge uređaje. Budite profesionalni, organizirani uz TAKUIN RENT MANAGER i bavite se prodajom i unapređenjem poslovanja - privlačenjem gostiju,

a AKO RADITE i IMATE PROMET U TOM MJESECU PLAĆATE ODRŽAVANJE ZA TAJ MJESEC.

PRAVILA VRIJEDE ZA SVE KORISNIKE - POSTOJEĆE I NOVE ZA 2020!

CILJ AKCIJE

Omogućiti profesionalan rad svim iznajmljivačima ma gdje bili i iznajmljivali sadržaje

Koristite profesionalni sustav koji je napravljen upravo za vas. Organizirajte si poslovanje i BRZO i JEDNOSTAVNO vodite evidenciju zauzeća sadržaja na terenu, nadgledajte lokacije i promet s mob. uređaja - bez obzira gdje se nalazili!

Ne trebate brinuti o financijama na početku poslovanja. Fokusirajte se na privlačenje gostiju, korisnika vaših sadržaja i povećanje prometa.

NAŠA LOKACIJA